Meny
 
 

Lanserer ambassadørprogram for internasjonale talenter

Trondheimsregionen og Næringsforeningen i Trondheimsregionen lanserer nå et program for å beholde, samt tiltrekke, kompetanse i regionen. 

 

Prosjektet Work in Trondheim i regi NiT og Trondheimsregionen er et initiativ for å tiltrekke, samt beholde, dyktige og talentfulle mennesker som ønsker å bo og jobbe i en av de triveligste og mest spennende næringsregionene i Norden.

Nå søkes det etter 20 internasjonale talenter som bor, studerer og arbeider i regionen, i det som kalles Trondheim Talent ambassadors. De skal formidle «hvorfor Trondheim», som handler om regionens muligheter til å studere, jobbe og bo. 

Trondheimsregionen er et tett samarbeid mellom åtte kommuner rundt Trondheim by og Trondheimsfjorden. Målet til Work in Trondheim er å styrke regionens internasjonale konkurransekraft og sikre ledende posisjoner innen forskning, utdanning, næringsliv og kultur.

Trondheimsregionen oppleves som det beste stedet å bo, jobbe og studere, sammenlignet med de andre norske byregionene. Den er anerkjent som Norges teknologihovedstad, og har det siste tiåret hatt en blomstrende økonomi og den største befolkningsveksten sammen med Oslo.

Administrerende direktør i Trondheimsregionen, Bård Eidet, håper mange internasjonale talenter ønsker å delta i ambassadørprogrammet for å promotere regionen på best mulig måte.

- Vi er veldig glad for å lansere dette initiativet og jobbe direkte med sentrale interessenter og ikke-lokale talenter for å promotere regionen vår, samtidig som vi deler historier om verdien nasjonalt og internasjonalt talent kan gi til samfunnet vårt og region. Nå håper vi å komme i kontakt med flere internasjonale talenter som kan bidra til å vise frem det regionen har å by på. 

Kjenner du noen internasjonale talenter, eller ønsker du å søke selv? Les mer her: https://workintrondheim.no/opportunities/ambassador

 


Henter møter...