 (121 × 121 px).png) Arne Hjeltnes
 Tore O. Sandvik
 Aud Herbjørg Kvalvik
 Roar Hildonen
 May Britt Hansen
 Torbjørn Skei
 Aslaug Rustad
 Gry Haug Binde
 Lasse Berre
 Hans Petter Øien Kvam
 Petra Sestak
 Kristin Mürer Stemland
|
|
Program
Velkommen - Arne Hjeltnes, årets konferansier
Det store bildet Det store bildet - Home of Nordic Flavours - Lasse Berre, styremedlem NiT
Hva kan vi lære av målrettet satsing? - Tore O. Sandvik, fylkesordfører - Roar Hildonen, restauratør og styremedlem NiT - Aslaug Rustad, daglig leder Oi! Trøndersk Mat og Drikke
Hva betyr Bocuse d’Or og ERG for Trøndelag som matregion? - Arne Sørvig, daglig leder Stiftelsen Norsk Gastronomi - Petra Sestak, reiselivssjef Trøndelag Reiseliv AS - Kirsten Schultz, daglig leder Visit Trondheim
"Sammen for en sterk region" - nå ser vi resultatet! - Berit Rian, adm. direktør NiT - Trond F. Mellingsæter, styreleder NiT

Nye Grønne løsninger #bærekraftige matsystemer Forskning og ny kunnskap for utvikling av mat - Toril A. Nagelhus Hernes, prorektor for nyskaping NTNU
Dagligvarebransjens rolle for utviklingen av lokalmat - Torbjørn Skei, adm. direktør COOP Midt-Norge
Norsk Kylling - slik sikrer vi bærekraftig matproduksjon - Hilde Talseth, direktør bærekraftig innovasjon, Norsk Kylling
Vertikalt landbruk - industrieventyr eller eventyrfortelling? - Cathrine Vik-Pedersen, daglig leder Plant Tech
Nye Grønne løsninger #innovasjon Europa som drivkraft på grønne løsninger - en liten løypemelding på innovasjonsarbeidet - Anita Krohn Traaseth, styreleder Bocuse d’Or Norge
5 grunner til at vi er best - Aud Herbjørg Kvalvik, rådgiver Innovasjon Norge
Havbruk og havvind basert på oljeteknologi - Erik Stiklestad, verftsdirektør Aker Solutions Verdal
Autonomt og elektrisk landbruk, er det fremtiden? - Jostein Sandvik, daglig leder Autoagri AS
Milliondryss til innovative gründere - Gry Haug Binde, daglig leder Adolf Øiens Fond

Arrangement Kraften av store arrangement og mesterskap - Hans Petter Øien Kvam, prosjektleder NiT
Vi løfter sammen for vår matregion European Region of Gastronomy - May Britt Hansen, prosjektleder ERG
Trøndersk Matfestival og Bryggerifestival "Probably the best food festival in Europe" - Aslaug Rustad, daglig leder Oi! Trøndersk Mat og Drikke AS
VM på ski – mat og roll out! - Tove Moe Dyrhaug, skipresident - Åge Skinstad, VM-sjef, Ski-VM 2025 - Kristin Mürer Stemland og Haakon Jensen, Ski-VM 2025
Oppsummering - Arne Hjeltnes
|
|
 Anita Krohn Traaseth
 Arne Sørvig
 Berit Rian
 Trond Mellingsæter
 Hilde Talseth
 Cathrine Vik-Pedersen
 Erik Stiklestad
 Tove Moe Dyrhaug
 Torill A. Nagelhus Hernes
 Jostein Sandvik
 Kirsten Schultz
 Haakon Jensen
|